Check voordelige hotels in München

Hotels in München met een goede prijs-kwaliteitverhouding liggen niet alleen buiten het centrum. Rond centraal treinstation Haubtbahnhof in hart van de Duitse stad liggen verschillende betaalbare hotels. Handig voor als je met de trein komt.

Litty’s Hotel

Litty’s Hotel ligt op een paar minuten lopen van Haubtbahnhof, dus een interessante optie als je met de trein komt. Het is met 35 kamers een relatief klein en knus onderkomen, in hartje München. Vanaf 35 euro voor een single room, voor een dubble room betaal je minimaal 58 euro. Inclusief ontbijt! Parkeren vanaf 10 euro per nacht. Het hotel ligt op de route naar Marienplatz en Viktualienmarkt.

Bold Hotels

Bold Hotels Houd je vast: Bold Hotels presenteert zich als een revolutionaire partij in de hotelbranche. De openingszinnen op de site voorspellen veel goed: ‘BOLD is not simply the name of the hotel, it’s a statement, a mission. BOLD stands for being determined, courageous and brave, wild, brash and daring, always unafraid, clear and gutsy.’ Vanaf Bold Hotels, gelegen aan de zuidkant van het centrum, sta je met het openbaar vervoer in een mum van tijd in hartje München. Op de website zijn meerdere aanbiedingen te vinden. Bijvoorbeeld als je een weekend naar München gaat, of alleen op zondag.

Hotel Dolomit

Hotel Dolomit Tweesterrenhotel Hotel Dolomit ligt op een paar minuten lopen van Haubtbahnhof (Central Station) en op een kwartiertje afstand van Marienplatz. De ligging is gunstig, de kamers (basic) zijn aan de kleine kant. Prijs voor een tweepersoonskamer: van 55 euro op werkdagen tot een kleine honderd euro in het weekend. Ontbijtbuffet: 9,80 euro per persoon. Auto parkeren kost 14 euro per dag. Boek je minimaal 21 dagen voor je aankomst, dan krijg je een 15% korting.

Jedermann Hotel

Het rustige stadshotel Jedermann Hotel ligt ongeveer tien minuten lopen ten zuiden van Haubtbahnhof. Je kan het door de groengeverfde buitenkant niet missen. Single rooms vanaf 50 euro per nacht, double rooms vanaf 70 euro. Auto parkeren kost 9 euro per nacht. Vanaf het internationale vliegveld Franz-Josef Strauss is het ongeveer 45 minuten naar Jedermann, met het openbaar vervoer. Trein, metro en trams stoppen in de buurt van Jedermann.

Ibis Munchen

Hotelketen Ibis heeft meerdere vestigingen in en aan de rand van München. Bijvoorbeeld Muenchen City West en Parkstadt Swabing. Laatstgenoemde is het voordeligst, met een gemiddelde prijs van 70 euro per nacht voor een kamer met een tweepersoonsbed. Het ontbijt kost 10 euro per nacht.

Plaats een reactie